750 percig pattog majd a labda

1799

Ahogy arról korábban hírt adtunk, június első vasárnapja a mozgás jegyében zajlik majd Solymáron. A sok-sok izgalmas és egyben sportos program most egy újabbal gazdagodott. Az idén 26 éves Kud-A.R.C. egyesület 750 perces ping-pongozásra hív mindenkit.

„Az egyesületi tagok életében fontos szerepet játszik a mozgás. Szervezünk közös kirándulásokat, kerékpártúrákat, focit és rendszeresen asztaliteniszezünk is” – meséli Straub István (Bames), a Kud-A.R.C. elnöke. – „Mikor eljutott hozzánk a sportnap ötlete, úgy gondoltuk valamilyen formában mindenképp szeretnénk csatlakozni a mozgás fontosságát hirdetők táborához. Néhány évvel ezelőtt volt alkalmunk többször is megélni, milyen az, ha valakik kétezer egynéhány percig fociznak. Innen jött az ötlet, s hogy kapcsolódjunk Solymár 750 éves évfordulójához, kitűztük a célt: 750 percig fogunk ping-pongozni.”

Természetesen nemcsak az egyesület tagjai vehetnek részt a páros amatőr asztalitenisz mérkőzéseken, ahol a jelentkezőkből összesorsolt kék és fehér csapat vívja majd meg maratoni csatáját. Jelentkezni a kudarcklub@gmail.com e-mail címen lehet, megjelölve, hogy délelőtt vagy délután, esetleg egésznap szeretne részt venni a rendezvényen.

A különleges program június 5-én reggel 8-kor kezdődik a művelődési ház nagytermében és várhatóan este fél 9-kor ér véget. Az érdeklődők – a fő versenyszám mellett – kipróbálhatják azt is, hogy milyen eredeti vagy mini méretben illetve xbox kinect verzióban ütni a labdát.