Mindent vitt az Oktoberfest és a jégpálya – Megvan a 2000. Facebook kedvelőnk is!

1935
A 2000 kedvelő életkor és nem szerinti megoszlása

Bár még néhány nap hátra van az évből, úgy gondoltuk érdemes áttekinteni, miről olvastak a legtöbben a SolymárOnline-on, szeptemberi indulásunk óta.

A toplistán kétségkívül a sör és csülök ünnepével, azaz a Schaumarer Oktoberfesttel kapcsolatos cikkek, valamint az adventi programok, különösen a jégpályával foglalkozó írások vezetnek. Ezek között nem volt ritka a 2, sőt 3 ezres olvasottság sem.

Állandó szereplőnk volt, és minden valószínűséggel lesz is a MÁV és a 10-es út. A vonat- és a közúti közlekedéssel kapcsolatos írásokat sokszor több mint 1500-an olvasták.

Talán az sem véletlen, hogy az érdekes helyi arcok, emberi sorsok ugyancsak népszerűek. A solymári pókermilliomos vagy a becsületességből jelesre vizsgázó postás történetére ugyanúgy emlékezni fogunk, mint az önkéntes munkájával elismerést szerző Tihanyi-Kovács Erikára.

Szerencsére csak 1 nagyobb bűnügyről kellett beszámolnunk. Az Erdő utcai vadkenderfogásnak több mint 1300 olvasója volt.

A szeptemberben indult SolymárOnline decemberre elérte a 2000. Facebook kedvelést! Oldalunk az egyik legolvasottabb környékbeli hírportál lett. Köszönjük!