Barcsik Boglárka: „Jó buli volt!”

3216
Barcsik Boglárka

Tegnap este tartották a székesfehérvári Vörösmarty Színházban a Fehérvár Hangja verseny döntőjét, ahol a 15 éves solymári Barcsik Boglárka is a versenyzők között volt. Bár a versenyt végül nem ő nyerte, 15 évesen döntőbe jutni így sem kis szó.

„Jó buli volt, és rengeteg tapasztalatot szereztem” – meséli Boglárka, akit hazafelé tartva értünk el. „A verseny során sok érdekes élményben volt részem. Új barátságokra tettem szert és a családias hangulatnak köszönhetően nem volt rivalizálás sem. Én végig annak a lánynak szorítottam, aki nagy örömömre végül nyertesként távozott. A többfordulós verseny érdekes élmény volt számomra, de rá kellett jönnöm a tehetségkutatók világa távol áll tőlem. Örülök az építő kritikának, de a stylistok és a rendezők kreálmányaként nem tudtam magamat adni. Ezért eldöntöttem: nem így szeretnék a jövőben érvényesülni. Azt még nem tudom, hogy a középiskola után hogyan folytatom tovább. Egy biztos: az éneklést nem hagyom abba, és mellette szeretném fejleszteni a hangszeres tudásomat is” – tette hozzá.

Boglárka jelenleg Bodajkon, a Hang-Szín-Tér Művészeti Iskolában tanul. Hegedűn, gitáron és zongorán is játszik.

_DSC0287
A döntősök közös produkciója
_DSC0143
A zsűri: Vörös Tamás (jazz előadóművész), Váradi Eszter Sára (színész, énekes), Pély Barna (énekes, zeneszerző, a zsűri elnöke), Kelemen Angelika (jazz énekes)
_DSC0140
Csonka András műsorvezető és Barcsik Boglárka a zsűri értékelését figyelve
_DSC0131
A döntős produkció
_DSC0296
Fehérvár Hangja 2015-ben: Zabos Regina

_DSC0073