Cipősdoboz akció!

2727

A szeretet ünnepén a legjobb dolog ajándékot adni, mosolyt csalni egy kisgyerek arcára és egy cseppnyi boldogságot varázsolni.

A Nagycsaládosok Solymári Egyesülete és az Agapé Egyesület idén is várja mindenki ajándékát, aki egyetért ezzel a gondolattal. A cipősdoboz tartalmazhat új és használt, de még jó minőségű játékot, könyvet, íróeszközt, füzetet, díszt. Kérik, hogy ne tegyenek a csomagba hibás vagy szennyezett játékot, alkohol tartalmú vagy felnőtteknek szóló dolgokat. Ha valaki ruhát szeretne adományozni, azt külön szatyorban kérik leadni, hogy a szülök megfelelő méretet tudjanak választani csemetéiknek. Fontos, hogy a dobozok alja és teteje is be legyen csomagolva, illetve, hogy jelölve legyen milyen életkorú és nemű gyereknek szánják.

A dobozok december 17-ig adhatók le, a solymári általános iskolában, az önkormányzati óvodákban és bölcsődében, valamint a művelődési házban.

A rászoruló gyerekek külön értesítést kapnak, hogy jelen lehessenek a két szervező egyesület december 19-i karácsonyi műsorán, ahol átvehetik az összegyűlt ajándékokat.