Kutyás-macskás hírek!

2496

A Pilis Budai Kutyamentők Közhasznú Egyesülete ezekben a hetekben sem tétlenkedik. Több programmal és kezdeményezéssel jelentkeznek.

Ideiglenes befogadókat keresnek!

„Csobánka – Tinnye – Piliscsaba – Pilisvörösvár – Pilisjászfalu – Pilisszentiván – Budapest II. kerület (Hűvösvölgy, Hidegkút) – Nagykovácsi – Remeteszőlős – Solymár. Ekkora területen küzdünk a felelős állattartási kultúra elterjedéséért, amíg pedig elterjed, szedjük össze a kóborló, kidobott kutyákat-cicákat, fotózzuk, hirdetjük a „véletlen besikerült” felesleges szaporulatokat, almokat és minden ezzel járó munkát igyekszünk ellátni. Mind önkéntesek vagyunk, munka után, előtt, alvásból, szabadidőből, családtól elcsent időkben tesszük a dolgunk, mert az állatoknak szüksége van ránk. Csatlakozz te is a segítők közé!” – írják. „A terület nagy, a segítségre szoruló kutya-macska sok, az ideiglenes befogadó kevés. Ha teheted, csatlakozz hozzánk és vegyél magadhoz ideiglenesen egy gazdátlan állatot és segítsd őt ezzel egy boldog, gazdás élethez!
Egyesületünk az ideiglenes gazdát ellátja kutyaeledellel, állja az orvosi költségeket és folyamatosan kapcsolatban vagyunk, nem hagyjuk magára a befogadót a mentett állattal.”
Jelentkezés: http://www.pilisbudaikutyasok.hu/al…/jelentkezes-segitonek-2

Jól jönnek a meleg holmik!

Itt a hideg idő, és kifogytunk a takarókból, törülközőkből, ezért a segítségeteket kérjük!
Ha van otthon tiszta, de már kopott vagy felesleges pléd, törülköző, kérünk gondoljatok mentett kutyáinkra, nagyon örülnének neki!  Írj üzenetet itt a facebook oldalon és megbeszéljük, hogyan tudnánk átvenni Tőled. Vagy el is hozhatod, és közben meg is látogathatod egyik kutyánkat, örülnénk neki!

Mikulás napi séta

A helyszín a Hármashatár hegyi vitorlázó reptér. A gyülekező dec. 6-án 10.45-től a “felső parkolóban”, azaz az Arad utca-Cenk utca felőli végén levő parkolónál lesz. A séta 11-kor indul és kb. 13 órakor ér véget.
Ott lesz csapatunk, a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület több tagja, valamint négylábú barátaink. Lesz jókedv, sok-sok boldog kutya, és ki tudja, hátha még hó is esik addig.
Öltözzetek melegen, a fázós kutyáknak is kabátka ajánlott!
Szeretettel látunk minden kedves állatbarátot kutyával, kutyákkal, vagy csak úgy.

Memória játékkártya

A kártyák 4,5 cm x 4,5 cm nagyságúak, strapabíró kivitelben készülnek, és a szereplő kutyák mind Pilis-Budai mentett kutyusok. A memória játék adományért megrendelhető, melynek minimális összege 2000 Ft. Ebben benne van a Magyarországon belüli postaköltség és a csomagolás díja is.  Rendelhetsz közvetlen a megajándékozni kívánt ismerősöd címére is, így egyenesen oda küldjük meglepetésed! smile hangulatjel

Ha szeretnél egy memória játékot, egyszerűen hozzá juthatsz!

  1. Utald el az adományozásra szánt összeget a 10701427- 49914203-51100005 számlaszámra! Ne feledd, játékonként minimum 2000 Ft az adomány összege.
    A megjegyzés rovatba írd: “memória játék”
    2. Írj emailt a piliskutyaadomany@gmail.com címre, ebben szerepeljen:
    -a név, melyről az utalás érkezett a számlánkra, és a darabszám, hogy hány csomag kártyát rendelsz tőlünk.
    -neved, rövid üzeneted, amennyiben ismerősödnek közvetlen mi küldjük el ajándékod.
    -a postázási név, cím (vagy a saját címed, v ismerősöd címe, ahova küldjük ajándékod)
  2. Válaszolunk e-mailedre és ajánlottan feladjuk postán a memória játékot.

Nincs más dolgod, mint várni, mi pedig elküldjük az egyedi, 100% jótékony célú ajándékot a kért címre.

Amennyiben további kérdésed, kérésed lenne, írj a piliskutyaadomany@gmail.com címre.