Egymást segítő anyukák

1450

Mostantól rendszeresen mutatunk be olyan környékbeli önszerveződő csoportokat, melyek tagjai egymást segítve, informálva, szórakoztatva élnek közösségi életet. Kezdjük a Facebookon szerveződött Pilisi Anyukák Klubjával!

„Ez egy zárt csoport, mely a legnépszerűbb közösségi oldalon belül szerveződik. A létszám jelenleg meghaladja a 3,5 ezret. Újabb tagokat a csoport tagjai vehetnek fel. A tagok olyan édesanyák, akik a Pilisi-medence településein élnek. A csoport keretein belül bárki tájékoztathat eseményekről, hírekről. Az édesanyák megosztják tapasztalataikat iskolákról, óvodákról, orvost ajánlanak egymásnak, segítenek bejárónőt, kertészt találni, és a már nem használt dolgaikat csere-berélik. Az egész olyan, mint egy hatalmas faliújság, egy kapocs a rengeteg anyatárshoz” – tudtuk meg az egyik legrégibb csoporttagtól.

Társcsoportjuk – a Pilisi Anyukák Ötletelő Klubja – azzal a céllal jött létre, hogy elkülönítsék az adás-vételi szándékokat, az egyéb hasznos információáramlástól.
Ide várják a családi és gyerekprogramokról szóló híradásokat, írásokat gyermeknevelési kérdésekről, hasznos elérhetőségeket, linkeket és minden mást, amit fontos lehet megosztani minden Pilis-környéki kisgyermekes családdal.

Együttműködő partnerük a pilisianyu.hu weboldal.