Már csak 15-öt kell aludni!

1921

Várhatóan péntek hajnaltól a Bécsi úton lévő kertészet előtt a 10. sz. főút új nyomvonalának építése miatt október végéig új forgalomterelés lép érvénybe. A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. közleménye.

A közlekedők az eddig megszokott irány helyett, az Óbudai Egyetem és a Waldorf iskola közötti szakaszon, a Bécsi úton a kertészet és a lakópark oldalán közlekedhetnek, közbe zárva az újonnan kialakuló munkaterületet, ahol a vállalkozó vízelvezető, csatornázási és útburkolat építési munkákat végez.

Az ürömi körforgalom és a vasút feletti felüljáró között, a vasút feletti felüljáró és a Kocsis Sándor utca közötti szakaszon, valamint  a Virágosnyereg utcában az út útburkolati kötőréteg szintig elkészült. Jelenleg a kétoldali autóbusz megálló szegélyezése, burkolat építése, a közvilágítási oszlopok állítása, és azok kábelezése van folyamatban. A vasúti felüljárón a híd szigetelését végzik. Az új nyomvonalon várhatóan 2015. október 30-án megindulhat a forgalom, ezt követően a Bécsi úti vasúti útátjáró megszűnik.