Galambos Dorina: „Jó látni, ha megmozdulnak az emberek”

5087
Mrs Columbo – az új felállás

Többször koncertezett már Solymáron, sőt zenekara, a Mrs Columbo logóját is egy solymári lány tervezte. A hajdani megasztáros és megújult bandája, szombaton, este 7-kor lép fel a Chili Fesztiválon.

SO: Milyen programmal készültök?
– Modernebb, populárisabb, táncolhatóbb zenével, de sokat improvizálunk is majd. Szeretnénk igazi bulihangulatot teremteni. Jó látni, amikor megmozdulnak az emberek. Jelenleg épp egy zenei táborban vagyunk, ahol 3 új dalon is dolgozunk.

SO: Többször voltatok már nálunk.
– Igen, kétszer is. Jó, hogy közel van a főváros, mert koncert után nem kell rögtön hazaindulnunk. Tudunk haverkodni a helyi arcokkal. Van egy ottani rajongónk, aki egyetlen megmozdulásunkat sem hagyja ki, és rendkívül aktív a Facebookon is. Egyébként a logónkat szintén egy solymári lány, Bárdos Barbara tervezte.

SO: Szereted a chilit?
– Rajongok a csípős ételekért. Főzni is imádok, van egy gasztroblogom is, ahol videókban főzök. Ráadásul mostanában italban is egy chilis shot a kedvencem.

SO: Pély Barnával, a pároddal tíz évnyi együttjárás után, két éve házasodtatok össze. Mi egy ilyen hosszú kapcsolat titka.
– Bár a magánéletünkről soha nem beszélünk, annyit talán elmondhatok, hogy sokat számít, hogy ugyanaz a foglalkozásunk. Így jobban megértjük a másikat. Ebből adódik, hogy az életritmusunk is nagyjából megegyezik. Együtt kelünk, fekszünk. Ha pedig valamelyikünk – olykor egy turné miatt – mégis távol van egy ideig, újra és újra átéljük a viszontlátás örömét.